Благотворителен КОЛЕДЕН БАЗАР за ученици, учители и родители

🌟 Заповядайте на благотворителния КОЛЕДЕН БАЗАР, организиран от Ученически съвет към НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“ !

Той ще се проведе на 19, 20 и 21 декември от 10.00 до 19.00 ч. в сградата на НПМГ, на 2-рия етаж, а родителите са добре дошли и в трите дни от 17.00 до 19.00 часа!

⭐️ Нека подкрепим децата ни, избрали прекрасна кауза за своята инициатива – събраните средства ще бъдат дарени в ПОМОЩ НА ДЕЦА С ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ в България посредством Фондация „Злато“, подпомагаща такива деца и техните семейства.

🫶 В базара ще се включи и клубът на НПМГ към Български младежки Червен кръст – София, клуб “Единство”, които традиционно ще разпространяват картички, а набраните средства ще отидат по програма Топъл Обяд за деца в риск.

🙌 В рамките на кампанията ще можете и да закупите артикули, старателно изработени от дечица от Център за специална образователна подкрепа „Проф. Димитър Кацаров“ в София.

Какво очакваме от Вас? Да донесете добро настроение, а по децата си изпратете домашно приготвена храна. Продуктите да бъдат подходящо пакетирани, за да могат да бъдат предлагани с благотворителна цел, както и да е посочено съдържанието им.

От 15.12.(петък) до 20.12. (сряда) включително от 10.30 до 12.30 часа артикулите могат да се предават на ученици в Танцовата зала.

Надяваме се, че заедно ще успеем да помогнем и да сътворим “коледно чудо” за някого в нужда!