Стартира кампания за дарения в подкрепа участието на талантливи ученици от НПМГ в международни състезания

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

НАЦИОНАЛНАТА ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ „АКАД. ЛЮБОМИР ЧАКАЛОВ” (НПМГ) има близо 60 годишна история и традиции, доказан авторитет, буден “непемегейски“ дух и до днес е едно от най-предпочитаните училища в България.

В НПМГ се цени високо принципът на партньорството и екипната работа, ето защо в учебно възпитателните процеси са включени проактивно учители, ученици, родители, бивши възпитаници и други заинтересовани страни.

Като представители на родителската общност и в съзвучие с нашата общественополезна мисия да подпомагаме развитието на нашите ученици, наред с различни други инициативи, полагаме и непрекъснати усилия за осигуряване на дарения/спонсорство както от физически лица, така и от компании и корпоративни структури. Със събраните дарения ще бъдат подкрепени участията на
наши таланти в значими международни състезания.

Ние твърдо вярваме, че трябва да направим всичко възможно активно да подпомогнем обезпечаването на участията на отборите на НПМГ в състезанията, като показатели за успех ще бъдат получените медали и отличия. На престижни форуми от такъв ранг учениците не само мерят сили с най-добрите свои връстници от цял свят, а създават контакти и приятелства за години напред, докато техните учители имат възможност да обменят безценен международен опит с чуждестранните си колеги и да се запознават с водещи образователни практики от цял свят.

Поради това намираме за нужно да се обърнем към широката родителска и подкрепяща общност на НПМГ, към всички наши съмишленици и социално отговорни компании и да споделим необходимостта от осигуряване на допълнителни финансови и материални средства за посочената цел. За всяка получена сума ще бъдат издадени сертификат за дарение и/или ще бъде сключен договор за спонсорство.

За допълнителна информация можете да се свържете с представители на Училищното настоятелство на посочените контакти: тел. 0886668553, имейл: unnpmg@gmail.com.

С уважение,

Съвет на настоятелите на УН при НПМГ

Рени Борисова, председател
Венеций Петрунов, зам. председател
Анета Йорданова, член
Деница Александрова, член
Николай Стоянов, член

Дарителска сметка

Училищно настоятелство Акад. Любомир Чакалов – НПМГ
Банка: Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG30 UNCR 7000 1523 1291 29
BIC: UNCRBGSF